Jaostot

Puhelin 040 574 6764
Sähköposti jarmo.ridanpaa@netikka.fi

Toimintasuunnitelma 2013

Aloitimme helmikuussa ilmahirviammunnat Paluuperällä ja jatkamme niitä pääsiäisen jälkeen.
Kesällä meiltä osallistuu muutama henkilö pitämään merkkiammuntoja Kouran ampumaradalle.
Loppukesästä ammutaan seuran mestaruuskilpailut hirvessä ja seuraottelu Ruhan Metsästysseuraa vastaan.
Ennen hirvikauden alkua aiotaan ammuttaa hirvimiehiä ilmahirviradalla ampumatuntuman parantamiseksi.
Hirvimetsän aikana ei ole suunniteltu sen kummempaa toimintaa.

Toimintakertomus 2012

Viime vuonna suurimmaksi tapahtumaksi jäi ilmahirviradan pystyttäminen majan seinälle ja ilmakiväärin hankkiminen. Rata saatiin toimintakuntoiseksi ja vähän sillä ammuttiinkin.
Loppuvuodesta ostettiin vielä ilmakivääriä varten asekaappi, joka asennettiin majan seinälle. Kivääri on aina majalla eikä sitä tarvitse erikseen sinne tuoda.
Nyt olisi tarkoitus pitää kevään kuluessa pienimuotoinen kilpailu hirvimiesten ja muidenkin seuran jäsenten välillä. Ajateltiin, että jokaisen ampujan ainoastaan paras tulos huomioidaan ja ampumasuorituksille olisi aikaa muutama viikko. Aloitusajankohta ilmoitetaan lehdessä.
Suunnitelmissa oli jahtipäällikön kanssa, että hirvimiehet treenaisi ilmakiväärillä ennen jahtikauden alkua osumatarkkuuden parantamiseksi.
Syksyllä pidettiin seuran mestaruuskilpailu hirviammunnassa, mutta osanotto oli varsin laiskaa ja seuraottelu Ruhaa vastaan jäi pitämättä, koska oli heidän vuoro järjestää kilpailu, mutta lapualaisten ampumaradalle on pantu lappu luukulle. Monen vuoden jatkunut yhtenäinen ketju katkesi ja ensi kesänä tarkastellaan asiaa uudestaan.
Aion pitää kilpailun, kun on meidän vuoro järjestää.

Jani Vedenjuoksu

Perustettu: 1945